Palvelemme asiakkaitamme nykyaikaisin työvälinein laadusta tinkimättä

Asuntokauppa on monelle elämän suurin taloudellinen tapahtuma. Tärkein voimavaramme ovat asiakkaamme, jotka luottavat käsiimme asuntokaupan onnistumisen. Asiakkaiden osoittama luottamus meitä motivoi kehittämään palveluitamme pysyäksemme osoitetun luottamuksen arvoisena.

Oikea suunta onnistuneeseen asuntokauppaan

Terhi K LKV:n asiakkaana voit olla varma siitä, että saat kaiken tarvitsemasi tiedon päätöstesi tueksi. Tiedät miten asuntoasiasi etenevät ja voit turvallisin mielin luottaa siihen, että niitä hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Asuntosi myynti alkaa arviokäynnistä, jossa teemme sinulle tutuksi itseämme ja toimintatapojamme. Seuraava askel, luottamuksellisen asiakasuhteen syntyessä, on myyntitoimeksianto. Se merkitsee meille lupausta myydä asuntosi oikeaan hintaan ja antaa kokonaiskuva asioiden etenemisestä.

Palveluhinnasto ja lupaus

Välityspalkkio 4% + arvonlisävero 24% tai sopimuksen mukaan.

Minimipalkkio 3000 euroa + arvonlisävero 24%. Eikä mitään kuluja mikäli kauppa ei jostain käsittämättömästä syystä synny.

Lupaamme yrittää parhaamme, jotta kotisi saadaan myytyä.

Oletko myymässä Kotiasi?

Kutsu meidät myymään kotisi. Me teemme sen minkä lupaamme.
Meidän kanssamme tiedät myös aina kuka kotiasi esittelee.

» Kutsu

Kukaan ei ole vahva yksin

Kiinteistönvälitys Terhi K LKV
0859185-3
Eteläkatu 9
13100 Hämeenlinna
(03) 675 6711
Päivystys: 0500 480 770, 0400 428 780
toimisterhiklkv.fi
» Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kiinteistönvälitys Terhi K, Hämeenlinna, asunnon myynti

© Copyright Kiinteistönvälitys Terhi K LKV
Design/CMS Nerio Oy

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)