Pohditko asunnon myyntiä?

Palvelemme asiakkaitamme nykyaikaisin työvälinein laadusta tinkimättä

Asuntokauppa on monelle elämän suurin taloudellinen tapahtuma. Tärkein voimavaramme ovat asiakkaamme, jotka luottavat käsiimme asuntokaupan onnistumisen. Asiakkaiden osoittama luottamus meitä motivoi kehittämään palveluitamme pysyäksemme osoitetun luottamuksen arvoisena. Suurin osa meille myyntiin tulevista kodeista tulee suositusten kautta ja meillä on asiakkaita joita olemme saaneet palvella jo kymmenien vuosien ajan.

Ammattivalokuvaajamme kuvaa aina kaikki meille myyntiin tulevat kodit, ja markkinoimme niitä eri medioissa: Etuovi.comissa, Oikotie.fissä, kotisivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja paikallislehdessä.

Oikea suunta onnistuneeseen asuntokauppaan

Terhi K LKV:n asiakkaana voit olla varma siitä, että saat kaiken tarvitsemasi tiedon päätöstesi tueksi. Tiedät miten asuntoasiasi etenevät ja voit turvallisin mielin luottaa siihen, että niitä hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Lupaamme tehdä parhaamme, jotta kotisi saadaan myytyä.

Asuntosi myynti alkaa arviokäynnistä, jossa teemme sinulle tutuksi itseämme ja toimintatapojamme. Seuraava askel, luottamuksellisen asiakasuhteen syntyessä, on myyntitoimeksianto. Se merkitsee meille lupausta myydä asuntosi oikeaan hintaan ja antaa kokonaiskuva asioiden etenemisestä.

Välityspalveluumme sisältyy

  • hinta-arvio
  • toimeksiantosopimus
  • ammattivalokuvaaja, video, dronekuvat, tarvittaessa digistailaus tyhjiin asuntoihin
  • asiakirjat
  • Etuovi. Oikotie, Instagram, paikallislehti
  • esittelyt
  • kaupanteko

Palveluhinnasto

Välityspalkkio 4%+arvonlisävero 24% tai sopimuksen mukaan

Mahdollisuus neuvotella myös kiinteästä välityspalkkiosta, jos koet sen itsellesi mieleisemmäksi

Minimipalkkio 3000 euroa + arvonlisävero 24%. Eikä mitään kuluja mikäli kauppa ei jostain käsittämättömästä syystä synny.

terhiklkv_327714944

Asiakkaiden kertomaa

"Hei Terhi ja Jari.

Hieno juttu, että saatiin talokaupat maaliin. Olemme erittäin tyytyväisiä. Olette tehneet hienoa työtä ja olemme siitä kiitollisia. Nyt muutetaan ja kotiudutaan hetkeksi vuokralle ja etsimme rauhassa uutta omaa. Hyvää loppukesää teille❤️🤗"

Kirsi

"Kiitos Terhi!

Oikea välittäjä myymässä oikeille asiakkaille! Ollaan ihan supertyytyväisiä."

Sanna ja Pasi

"Moi Terhi.

Kiitos kiitos ja kiitos. Yksi asia mitä erittäin paljon osaan arvostaa, on nähdä ammattilainen työssään, tänään sain siitä nähdä elävän esimerkin. Kiitos suuresti hienosti hoidetuista kaupoista. Oikein hyvää lomaa teille molemmille."

Petri ja koko Myynnix Oy

"Erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua!"

Katariina Ahonen

Hämeen Sanomat yleisönosasto

Oletko myymässä kotiasi?

Kutsu meidät myymään kotisi. Me teemme sen minkä lupaamme.
Meidän kanssamme tiedät myös aina kuka kotiasi esittelee.