Kiinteistönvälitys Terhi K LKV

Asenne ratkaisee

Terhi Kallio perusti Terhi K LKV:n vuonna 1988 suuresta tekemisen halusta, onnistumisen tahdosta ja rakkaudesta lajiin. Hänen läpi vuosikymmenten kantava näkemyksensä oli jo tuolloin, että pieni, yksityinen välitysliike voi notkeammin ottaa huomioon asiakkaiden toiveita ja hoitaa asioita tehokkaammin. Onnistumisen ilo, voittamisen halu ja tinkimätön työnteko ovat pysyneet aina mukana.

Meille Terhi K LKV:ssä on tärkeää tavata jokainen asiakkaamme kasvotusten, nähdä jokainen myyntiin tuleva asunto, olla samoilla linjoilla siitä, miten toimitaan, tarjota reaaliaikaista tietoa avoimesti, olla aina asiakkaan tavoitettavissa ja hoitaa asiat sukkelasti.

Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta siitä, että heillä on koko kahden hengen henkilökuntamme käytettävissään, yhteydenpito on sujuvaa ja tiedonkulku joustavaa ja ajantasaista alusta loppuun asti. Yli 30 vuoden toimiminen alalla on tuonut paljon kanta-asiakkaita, joiden kanssa saamme onnistua kerta toisensa jälkeen. Useimmat asunnot tulevatkin meille myyntiin suositusten kautta.

Toimimme lähinnä Hämeenlinnan kantakaupungin alueella. Olemme kiinnostuneet erityisesti persoonallisemmista ja ehkä haastavistakin kodeista ja niiden myymisestä. Vuosien varrella useat Hämeenlinnan arvokohteet ovat vaihtaneet omistajaa kauttamme. Vuosikymmenten kokemus, ammattitaito ja paljasjalkainen paikallistuntemus takaavat luotettavan ja asiantuntevan palvelun.

Toimistomme

Toimistomme sijaitsee Hämeenlinnan ydinkeskustassa Eteläkadulla, näköyhteyden päässä kauppakeskus Goodmanista. Talo on 1929 valmistunut, hirsirakenteinen kaupunkivilla, jonka Terhin äidin isoisä on rakentanut. Hämeenlinnan kaupunki pakkolunasti parkkialueeksi kaikki Eteläkadun puutalot 1970-luvulla ja ne määrättiin purettaviksi, mutta ajan kuluessa kaava eli ja oli vuoteen 1998 muuttunut niin, että kaupunki päätti antaa talojen alkuperäisten omistajien tai heidän rintaperillistensä lunastaa talot takaisin.

Talolla on siis tarina, ja kaikkien värikkäiden vaiheiden sekä kahden mittavan peruskorjauksen vuosien 1999 ja 2012 jälkeen yrityksemme omistaa tarkoitukseemme sopivan, persoonallisen ja meille mieluisan arvokiinteistön keskustassa. Talo pääsi jopa yrityksemme logoon, ja se kuvastaa hyvin persoonallista ja henkilökohtaista toimintatapaamme.

talo-terhiklkv

Toimistomme on avoinna sopimuksen mukaan

Päivisin riennämme pääasiassa esittelemässä asuntoja, tapaamassa asiakkaita ja olemme mukana kotien valokuvauksissa sekä kuntotarkastuksissa. Toimistolla istumalla eivät kaupat synny, sen on kokemus osoittanut.

Ota yhteyttä ja varaa aika tapaamiseen

Kukaan ei ole vahva yksin

Vahvat yhteistyökumppanit ja vuosien varrella hankitut luotettavat toimijat niin remontoinnin, loppusiivouksen kuin muuttopalvelunkin osalta auttavat meitä tarjoamaan asiakkaillemme helppoutta elämän tärkeimpien ratkaisujen keskellä eli kodinvaihdossa.

logo-handelsbanken
logo-hpk
logo-linnagolf
logo-lehmusto
logo-zentuvo
logo-vanajanlinna
logo-koti-in
logo-pinjami
logo-puustelli
logo-skogster
logo-raksystems
logo-tiirinkoski
videohasari_sticker
cafekukko-logo
Hämeen Laatumuutot logo BW XS
Visign_inhouse_dark
fixone
Log yhteistyö1b
IMG_3493
hDesign-logo

Oletko myymässä kotiasi?

Kutsu meidät myymään kotisi. Me teemme sen minkä lupaamme.
Meidän kanssamme tiedät myös aina kuka kotiasi esittelee.